06 Ekim 2016 Perşembe 11:49
Ağrı'da Traktör Takla Attı 1 Kişi Yaralı

Ağrı merkez erzurum caddesinde  Saman yüklü Traktör aşırı hız nedeniyle kaza yaptı.

Erzurum caddesi ATSO binası önünde gerçekleşen kazada traktör sürücüsü yaralandı. Seyir halindeyken orta revüje çarparak devrilen Traktör'deki samanlar yola savrulken trafik kısa bir süre aksadı.

Traktör sürücüsü Samet Yerlikaya ile birlikte bulunan Bilal Yerlikaya olay yerine gelen Ambulansla Ağrı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralanan Bilal yerlikaya tedavi altına alındı.

agrida-traktor-takla-atti-1-kisi-yarali.jpgagrida-traktor-takla-atti-1-kisi-yarali-001.jpgagrida-traktor-takla-atti-1-kisi-yarali-002.jpgagrida-traktor-takla-atti-1-kisi-yarali-003.jpgagrida-traktor-takla-atti-1-kisi-yarali-004.jpgagrida-traktor-takla-atti-1-kisi-yarali-005.jpgagrida-traktor-takla-atti-1-kisi-yarali-006.jpgagrida-traktor-takla-atti-1-kisi-yarali-007.jpg

Son Güncelleme: 06.10.2016 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.