05 Aralık 2015 Cumartesi 18:30
Ağrı'da Unutamadığım Öğretmenim  yarışması yapıldı

"Unutamadığım Öğretmenim" konulu Mehmet Akif İnan Hatıra Yarışması'nın Ağrı ayağı ödül töreni, Eğitim Bir-Sen Ağrı Şubesi'nde yapıldı.

Eğitim Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer, törende yaptığı konuşmada, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencilerinin katılımına açık olarak düzenlenen yarışmada, Ağrı'nın edebiyat anlamında ciddi kazanımları olduğunu ifade etti. 

Yarışma için ortaya koydukları eserlerle bugünün üniversite öğrencisi, yarının öğretmenlerinin, amatör ama bir o kadar profesyonelce kalemlerini konuşturduklarını dile getiren Gümüşer, "Bu hatıra yarışmalarında ciddi kazanımlarımız, başarılarımız var" dedi.

Gümüşer, yarışmanın Türkiye finalinin 6 Ocak'ta sonuçlanacağını belirterek, yarışmada birinci olacak eser sahibine 7 bin, ikinciye 5 bin, üçüncüye 3 bin, mansiyona bin, jüri özel ödülüne de 2 bin lira para ödülü verileceğini kaydetti. 

Yarışmada daha sonra yarışmanın Ağrı ayağında dereceye girenlere ödülleri verildi. 

agrida-unutamadigim-ogretmenim--yarismasi-yapildi.jpgagrida-unutamadigim-ogretmenim--yarismasi-yapildi-001.jpgagrida-unutamadigim-ogretmenim--yarismasi-yapildi-002.jpgagrida-unutamadigim-ogretmenim--yarismasi-yapildi-003.jpg

Son Güncelleme: 07.12.2015 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.