06 Haziran 2016 Pazartesi 23:16
Ağrı'da yaralı atmacaya veterinerler sahip çıktı

Eleşkirt ilçesinde kanadı kırılan yaralı atmacaya veteriner hekim sahip çıktı.

İlçenin Güvence köyü yakınlarında yaralı bir atmaca kuşunun bulunduğu bilgisini alan Veteriner Hekim Mustafa Ağar, yaralı atmacayı alarak özel kliniğinde tedavi etti.

Ağar, yaptığı açıklamada, aldığı duyum üzerine Güvence köyüne giderek yaralı atmacayı ilçeye getirdiğini söyledi.

Atmacayı özel kliniğinde tedavi ettiğini ifade eden Ağar, şöyle konuştu:

"Atmacada darbeye bağlı olarak kanadında kırıklık var. Kırık olan bölge kurtlanmış bir vaziyette olduğundan dolayı, sol kanadını tamamen kesilmesi gerektiği kanaatine vardık. Gerekli tedavi ve ameliyatı yaptıktan sonra sağlıklı görünen kuşun tedavisini artık kendimiz üstleniyoruz. Kanadı olmadığından dolayı yaralı kuşu doğaya bırakmayacağız. Tamamen iyileştikten sonra İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne teslim edeceğim."

 

 

agrida-yarali-atmacaya-veterinerler-sahip-cikti.jpgagrida-yarali-atmacaya-veterinerler-sahip-cikti-001.jpgagrida-yarali-atmacaya-veterinerler-sahip-cikti-002.jpgagrida-yarali-atmacaya-veterinerler-sahip-cikti-003.jpg

Son Güncelleme: 06.06.2016 23:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.