11 Şubat 2016 Perşembe 12:13
Ağrı'da Yavuz Sultan Selim İlkokulu'na Giysi Yardımı

 Ağrı'da Yavuz Sultan Selim İlkokulu öğrencilerine giysi yardımı yapıldı.

Hayırsever işadamları ve firmalar tarafından Yavuz Sultan Selim İlkokulu öğrencilerine gönderilen kışlık mont, ayakkabı ve giysi yardımı dağıtımına okul müdürü Burhan Kaya ile İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Kudbettin Kaya ile Fırat Kaya katıldı.

İl Milli Eğitim Şube Müdür Kudbettin Kaya okuldaki öğretmenlerin ve yöneticilerin çabasıyla öğrencilere yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Okuldaki bütün öğrencilerin giysi yardımından faydalandığını belirten Kaya, " İnşallah bu yardımların diğer kamu kurum ve kuruluşlarımıza da örnek olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Yavuz Sultan İlkokulu Rehber Öğretmeni Yakup Yavuz ise zorlu kış şartlarında öğrencilerin giyim konusundaki ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını ifade ederek, giysi yardımına vesile olan herkese teşekkür etti.

agrida-yavuz-sultan-selim-ilkokuluna-giysi-yardimi.jpgagrida-yavuz-sultan-selim-ilkokuluna-giysi-yardimi-001.jpgagrida-yavuz-sultan-selim-ilkokuluna-giysi-yardimi-002.jpg

 

 

Son Güncelleme: 11.02.2016 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.