04 Mart 2015 Çarşamba 20:08
AĞRI'DA YEŞİLAY HAFTASI ETKİNLİĞİ

Mekân sahipleri ile ortak yürütülen etkinlikte gençlerde bu etkinliğe destek çıktılar. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Cemil Budak, 1-7 Mart 2015 Yeşilay Haftası nedeniyle, Gençlik Merkezimiz liderlerinden Yasin Yusuf Yılmaz yönetiminde gönüllü gençlik merkezi üyelerimiz, ilde buluna internet cafe, canlı müzik salonlarını, cafeleri, oyun salonlarını ziyaret ederek dumansız hava sahası oluşturulması için bilgi amaçlı  broşür    dağıttılar.  Budak, Sadece sigara, Alkol değil, modern dünyanın getirdiği teknolojik bağımlılıklar, iletişim bozuklukları da olabilir. Bunlar da birer bağımlılık haline geldi. Özelikle sosyal medyada kullanılan iletişim daha çok bağımlılık yapmaktadır. Sigaraya, alkole ve diğer bağımlılıklara karşı toplumu bilgilendireceğiz. Gençlerimizi ve tüm halkımızı spor tesislerimizde spor yapmaya davet ediyoruz. Tüm spor alanlarımızı halkımızın nezih ortamda spor yapmaları için hizmetlerine sunduk. En yaşanabilir Dumansız Hava Sahaları spor alanlarıdır dedi.”

Ayrıca Gençlik Merkezi Lideri Yasin Yusuf Yılmaz, gönüllü gençlik merkezi üyeleri ile birlikte şehir merkezinde ki işlek caddelere “Madde Bağımlılığına Hayır” billboardlarını astılar.

 






Son Güncelleme: 04.03.2015 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.