28 Temmuz 2016 Perşembe 21:08
Ağrı'da Yürütülen Fetö'nün Darbe Girişimi Operasyonunda Tutuklu Sayısı 79

Fetö'nün Darbe Girişimi 

AĞRI  - Ağrı'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, 15 Temmuz'dan bu yana 79 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde örgütle bağı olan asker, emniyet ve yargı mensubu ile kamu kurumu personeline yönelik operasyonlar yapıldığı belirtildi.

Operasyonlarda 15 Temmuz'dan bu yana 365 kişinin görevden uzaklaştırıldığının ifade edildiği açıklamada, gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 79'unun tutuklandığı, 31'nin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı, 52 kişinin ise gözaltı işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.

Son Güncelleme: 29.07.2016 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.