24 Temmuz 2016 Pazar 23:28
Ağrı'daki FETÖ Operasyonlarında 341 Kişye Uzaklaştırılırken 54 Kişi Tutuklandı

AĞRI - Ağrı'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, 15 Temmuz'dan bu yana 54 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde örgütle bağı olan asker, emniyet ve yargı mensubu ile kamu kurumlarında çalışanlara yönelik operasyonlar yapıldığı belirtildi.

Operasyonlarda 15 Temmuz'dan bu yana 341 kişinin görevden uzaklaştırıldığının ifade edildiği açıklamada, gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilen 54 şüphelinin tutuklandığı, 19 zanlının adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı, 27 kişinin gözaltı işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.

Son Güncelleme: 24.07.2016 23:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.