10 Şubat 2016 Çarşamba 16:08
Ağrı'lı 20 Çiftçi İzmir'deki Tarım Ve Hayvancılık Fuarına Gidecek

Ağrı Ziraat Odası Başkanı Yavuz Aydemir Ağrı Ziraat Odası bünyesindeki 20 çiftçi ile 11-14 Şubat tarihlerinde İzmir Gaziemir'deki Tarım ve Hayvancılık Fuarına katılacaklarını söyledi.

İzmir'deki Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın çiftçiler için çok faydalı olacağını dile getiren Aydemir, şunları kaydetti:

"Fuarda tarım ve hayvancılık konusunda son model ekipmanları ve aletleri yerinde görüp uygun olanları satın alıp Ağrı'ya getirmeyi düşünüyoruz.

Yeniliklerin görülmesi açısında bu fuar çiftçilerimiz açısından çok önemli. Elimizden geldiğince çiftçilerimize öncülük edip destek olmaya çalışıyoruz. Çiftçilik, hayvancılık ve tarım Ağrı'nın bel kemiğidir.

Katılacağımız fuarın ilimize ve çiftçilerimize hayırlı olacağını düşünüyoruz. İzmir'deki tarım ve hayvancılık fuarının farkı dünya çapındaki Bin 400 firmanın fuara katılacak olmasıdır.

agrili-20-ciftci-izmirdeki-tarim-ve-hayvancilik-fuarina-gidecek.jpgagrili-20-ciftci-izmirdeki-tarim-ve-hayvancilik-fuarina-gidecek-001.jpgagrili-20-ciftci-izmirdeki-tarim-ve-hayvancilik-fuarina-gidecek-002.jpg

 

Son Güncelleme: 10.02.2016 19:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.