24 Nisan 2015 Cuma 21:21
Ağrı'lı Çobanın  Tıklanma Rekoru Kıran  Videosu

TAŞ ATARAK KORKUTMAYA ÇALIŞMIŞ

Ağrı merkeze 30 kilometre uzaklıktaki Balkaynak köyünden, sabah küçükbaş hayvanları otlatmak için kırsal alana götürdüğünü anlatan çoban Yakup Kocabey (22), koyunların birden kaçışmaya başladığını söyledi. Arkasına döndüğünde 15 kadar yaban domuzunun koyunlara doğru ilerlediğini gördüğünü belirten Kocabey, taş atarak domuzları korkutmaya çalıştığını kaydetti.

“SPİKERLİK RUHUMDA VAR”

Kendisinin de çok korktuğunu ifade eden Kocabey, şöyle konuştu: “İlk defa bu kadar yakından ve canlı domuz sürüsü gördüm. Çok korktum. Domuzlar da korkup kaçmaya başlayınca cep telefonumu çıkartıp çekmeye başladım. Amcam oğlu gazeteci, ona gönderirim diye kayıt yaparken olayı anlattım. Spikerlik ruhumda var.”

 

“BU DEFA İYİ OLDU”

Daha önce de sürüsüne kurtların saldırdığını anlatan Kocabey, “On da telefonla kayıt yapamamıştım. Bu defa iyi oldu.” açıklamasında bulundu

 

 

Son Güncelleme: 10.09.2016 20:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.