07 Ocak 2019 Pazartesi 11:28
Ağrılı İnşaat İşçisi Nevzat Yağlu Hayatını Kaybetti

Yalova’da inşaatta çalışan Nevzat Yağlu, dün işlerini yaptığı inşaatın bodrum katında ölü bulundu. Yağlu’nun ölüm sebebi araştırılıyor.

Ağrı’lı inşaat işçisi Nevzat Yağlu, dün sabah saatlerinde çalıştığı inşaata gitti.  Yaklaşık 10 dakika sonra arkadaşları da inşaat alanına gittiklerinde Yağlu’nun telefonu, ışıkları açık bir vaziyette merdivenlerde bulundu. İnşaata bakan arkadaşları, Yağlu’ya inşaatın bodrum katında, suyun içerisinde ulaştı.  

KALBİ İKİ DEFA DURDU

Yapılan ilk müdahalelere cevap veren Yağlu’nun kalbi iki kez durdu. Buna rağmen hayata döndürülen Yağlu, yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti. Ağrı merkez Eski Harman köyünden olan Yağlu, 42 yaşında ve 4 çocuk babasıydı.

Lokman Eczanesi işletmecisi Cemal Yağlu’nun amcasının oğlu olan Nevzat Yağlu’nun, arkadaşları tarafından sabah karanlığında merdiven boşluğundan aşağı düştüğü tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 07.01.2019 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.