27 Temmuz 2014 Pazar 21:53
AĞRI'LI İŞ ADAMI HUZUR EVİ SAKİNLERİNE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Ağrılı İş adamı ER-KA Personel Hizmetleri ve İnsan Kaynakları sahibi Erhan Kahraman Huzur Evi Sakinlerine iftar yemeği verdi.

1999’dan beri İzmir’e yerleşen Ağrılı İş adamı Erhan Kahraman Tepecik Hüseyinoğulları meydanında verdiği iftar yemeğine yaklaşık 500 kişi katıldı. İftar yemeğine İzmir Vali Yardımcısı MehmetSuat İlhan, Huzur evinde Kalanlar, İzmirli ve Ağrılı vatandaşlar katıldı.

Ağrılı İş Adamı Erhan Kahraman yemek öncesi yaptığı konuşmada şunları ifade etti; “bugüne kadar yaptığımız hayırlar bizimle Rabbimiz arasında gizlidir”. Kahraman,“bu sefer halka açık bir iftar sofrası ve sosyal bir aktivite olması sebebiyle ismimiz ön plana çıktı. Böylesine güzel bir organizasyonu yapan Hüseyinoğulları’nı ve ekibini kutluyorum. Tabi bugün ayrı bir mutluluk ile karşılaştık ve bizim içinde sürpriz oldu. Huzur evi sakinleri Anne ve babalarımız yemeğimize ayrı renk kattı.  İftar yemeğimize katılan ve bizi yalnız bırakmayan İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Suatİlhan’a ve tüm hemşerilerime ve bizi yalnız bırakmayan büyük değerlerimiz huzur evi sakinlerine sonsuz teşekkürler ediyorum”. dedi.

Yemek sonrası vatandaşlarla sohbet eden İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Suat İlhan ve Ağrılı İş Adamı Erhan Kahraman yemek alanından ayrıldı.

 







Son Güncelleme: 13.11.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.