02 Mayıs 2015 Cumartesi 01:36
Ağrı'lı Küçükbaş Hayvan Yetiştiricilerine Müjde!

Küçükbaş hayvancılık geliştirme ve destekleme ödemeleri olarak Anaç Koyun ve Keçi Desteklemeleri 30.04.2015 tarihi itibarı ile yetiştiricilerin Ziraat Bankası hesaplarına aktarılacaktır.


Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı , ‘’2014 yılı anaç koyun ve keçi desteklemesi ödemeleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 29.04.2015 tarihi itibarı ile Birliğimiz hesabına aktarılmıştır.


Anaç Koyun Ve Keçi Destekleme Ödemeleri ile ilgili Basına açıklamada bulunan Başkan Samancı, “30.04.2015 tarihi itibarı ile yetiştiricilerimize ödenmek üzere Ziraat Bankası Ağrı şubesine Birliğimiz aracılığıyla talimat verilmiş olup ödemeler başlatılmıştır. Ödemelerden dolayı vermiş oldukları desteklerden ötürü Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Dr. Mehmet Mehdi Eker’e, Tüm Bakanlık Bürokratlarına, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz Murat Demirkıran ve ekibine Şahsım ve Tüm Yetiştiricilerimiz adına Teşekkür eder saygılarımı sunuyorum.” dedi.


Başkan Samancı konuşmasına şu sözlerle devam etti. “TEXT ödeme yöntemi ile yetiştiricilerimizin hesaplarına ödemeleri aktarılmıştır. Yarın itibari ile destekleme ödemelerini alabilirler. Tüm yetiştiricilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diler. Saygı ve sevgilerimi sunarım.” dedi.

Son Güncelleme: 02.05.2015 02:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.