06 Ağustos 2014 Çarşamba 20:55
Ağrılılardan Travestilere Tepki

Ağrı’da dün akşam saatlerinde şehir merkezinde kahkaha atarak yürüyen 4 travestiye halk tepki gösterdi. Yaşanan kısa süreli tartışmanın ardından travestiler polisler tarafından uzaklaştırıldı.

 Ağrı - Edinilen bilgilere göre dün akşam saat 22.30 sıralarında şehir merkezinde bulunan Cumhuriyet Caddesinde 4 travesti kahkaha atarak yürüdü. Duruma tepki gösteren Ağrılı vatandaşlar ile travestiler arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmanın ardından travestilerin polisler tarafından alandan uzaklaştırıldığı öğrenildi.

 Konu ile ilgili bilgi veren görgü tanıkları, travestilerin kahkaha atarak yürümesine karşı vatandaşların tepki gösterdiğini ve buna karşın travestilerin de vatandaşlara yönelik tehditler savurduğunu belirttiler.

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.