22 Haziran 2016 Çarşamba 18:18
Ağrı'nın 100. Yıl Mahallesinde Gözaltına alınan 2 Örgüt Üyesi Tutuklandı

Ağrı'daki Terör Operasyonu

AĞRI  - Ağrı'da düzenlenen terör operasyonunda, gözaltına alınan 2 terörist tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerince 19 Haziran'da, 100. Yıl mahallesinde bir ikamette gizlendiği tespit edilen teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda, gözaltına alınan E.D. ve H.G, isimli 2 terörist ile 4 kişi, işlemlerinin tamamlanmasının ardından, adliyeye sevk edildi.

Gözaltına alınan G.G. savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılırken, C.G, B.G, ve R.G'de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Mahkemeye sevk edilen teröristler E.D. ve H.G, "Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozma", "tehlikeli maddeleri izinsiz olarak bulundurma ve el değiştirme" ve "sayı ve nitelik bakımından vahim olan silah veya mermileri satın alınması taşınması bulundurulması", suçlamasıyla tutuklandı.

 

agrinin-100.-yil-mahallesinde-gozaltina-alinan-2-orgut-uyesi-tutuklandi.jpgagrinin-100.-yil-mahallesinde-gozaltina-alinan-2-orgut-uyesi-tutuklandi-001.jpgagrinin-100.-yil-mahallesinde-gozaltina-alinan-2-orgut-uyesi-tutuklandi-002.jpg

Son Güncelleme: 23.06.2016 02:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.