07 Şubat 2016 Pazar 16:49
Ağrı'nın Eleşkirt İlçesinde Hasta Taşıyan Ambulans Kara Saplandı

  Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde içinde hasta bulunan ambulans kara saplandı. Gönderilen ikinci ambulansın da yolda kalması üzerine hasta, ambulansların köylülerin yardımıyla traktörle kurtarılmasının ardından hastaneye kaldırılabildi.

Alınan bilgiye göre, ihbar üzerine Toprakkale köyüne gönderilen 112 acil servisi ambulansı, hastayı aldıktan sonra dönüş yolunda Mollasüleyman köyü yakınlarında karda mahsur kaldı.

Durumun bildirilmesi üzerine hastayı nakletmek için sevk edilen ikinci ambulans da aynı bölgede kar nedeniyle yolda kaldı.

112 Acil Servis Komuta Merkezince, telefonla olay yeri yakınındaki Mollasüleyman köyünde yaşayanlardan yardım istendi. Köylüler, uzun uğraşlar sonucu iki ambulansı saplandıkları yerden traktörle kurtardı.

Daha sonra Eleşkirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan hastanın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

agrinin-eleskirt-ilcesinde-hasta-tasiyan-ambulans-kara-saplandi.jpgagrinin-eleskirt-ilcesinde-hasta-tasiyan-ambulans-kara-saplandi-001.jpgagrinin-eleskirt-ilcesinde-hasta-tasiyan-ambulans-kara-saplandi-002.jpg

Son Güncelleme: 08.02.2016 19:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.