10 Temmuz 2015 Cuma 22:53
Ağrı'ya 31 Uzman 1 Pratisyen Doktor Atandı

Ağrı Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Kenan Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, Ağrı, Patnos ve Doğubayazıt ilçelerine doktor ataması yapıldığını bildirdi.

Sağlık çalışanı eksikliğini gidermek için çalışma yürütüklerini  belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Doktorlar Ramazan Bayramı sonrası göreve başlayacak. Kura kapsamında en fazla doktor atanması yapılan iller arasına girdik. Uzman doktor kadroları Ağrı Devlet Hastanesine acil tıp, anesteziyoloji, çocuk cerrahisi, kardiyoloji, nöroloji, radyoloji, iç hastalıkları uzmanı, kalp damar, kulak burun, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, genel cerrahi, tıbbı patoloji, gastroenteroloji ve çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanı, Diyadin Devlet Hastanesi'ne aile hekimliği ile göz hastalıkları uzmanı, Patnos Devlet Hastanesi'ne çocuk sağlığı ve hastalıklar, göğüs hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum ile tıbbı biyokimya uzmanı, Doğubayazıt Devlet Hastanesine ise çocuk sağlığı ve hastalıkları, deri ve zührevi hastalıklar, iç hastalıklar, üroloji ve fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı olarak gerçekleşti."

Son Güncelleme: 10.07.2015 23:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.