09 Aralık 2015 Çarşamba 14:36
A.İ.Ç.Ü Bilinçli Gençler Topluluğu 6 Farklı Atölye Çalışması Planlandı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrenci topluluklarından Bilinçli Gençler Topluluğu, Kritik Analitik Düşünme Topluluğu ve Tarihe Yolculuk Topluluğu ile Kredi Yurtlar Kurumu Ağrı İl Müdürlüğü arasında yaklaşık bir ay önce bir protokol imzalanmıştı.

Protokol gereği “Farkındalık Atölyeleri” ana başlığıyla,“Tarih”, “Edebiyat”, “İlahiyat”, “Helal ve Sağlıklı Gıda”, “Kritik Analitik Düşünme” ve “Siyasal Düşünce” adlarıyla 6 farklı atölye çalışması planlandı.

Atölyeler toplam 4 hafta boyunca devam edecek ve her hafta Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğretim üyelerinden birbirinden kıymetli 24 akademisyenin katılımıyla 24 farklı konu işlenecek.

a.i.c.u-bilincli-gencler-toplulugu-6-farkli-atolye-calismasi-planlandi.jpga.i.c.u-bilincli-gencler-toplulugu-6-farkli-atolye-calismasi-planlandi-001.jpg

Her bir atölyede 4 adet Öğretim üyesi yer alacak ve her hafta birbirinden farklı konularda seminerler verecek. Atölyeler Cumartesi – Pazar günleri 11.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Atölyelerle KYK yurtlarında kalan üniversite öğrencilerinin, alanında uzman akademisyenler sayesinde önemli konularda farkındalık sahibi olmaları, bu sayede kendilerini eğitim-öğretim alanlarında daha ileri seviyelere taşımaları planlanmakta olup;Farkındalık Atölyelerine katılım sağlayan yurt öğrencilerine KYK tarafından katılım sertifikası verilecek.

Bu bağlamda 05-06 Aralık Cumartesi ve Pazar günleri, Atölyelerin ilk programları düzenlendi. Samimi bir ortamda geçen her atölye sonunda, KYK yönetimi tarafından öğrencilere güzel ikramlarda bulunuldu.

Atölye çalışmaları sonrasında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğretim Elemanlarından, Bilinçli Gençler Topluluğu danışmanı Arş. Gör. Mehmet Emin TÜRKLÜ ve atölyeler sorumlusu Arş. Gör. Mehmet Kerem KARASU, başta KYK Ağrı İli Müdür Yardımcısı Bünyamin TAŞ’a, katılımlarıyla atölyelere katkı sağlayan tüm akademisyenlere ve katılımcı öğrencilere teşekkür ettiler ve Atölyelerin kalan kısımlarının tüm hızıyla devam edeceğini bildirdiler. Atölye takvimlerinin tamamının yer aldığı broşürler tüm yurt öğrencilerine dağıtılarak öğrencilerin kendi Atölye Takvimlerini oluşturmaları ve devam edecek olan diğer atölyelere katılmaları hatırlatıldı.

Son Güncelleme: 09.12.2015 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.