27 Kasım 2015 Cuma 18:36
A.İ.Ç.Ü Bilinçli Gençler Topluluğu Huzur Evi Ziyareti

Arş. Gör. Harun AYDIN’ın önderliğinde toplam 30 öğrenci 26-Kasım-2015 tarihinde saat 13.00 ile 15.00 arasında Huzurevindeki “tecrübeli gençleri” ziyaretleriyle sevindirdiler. Üniversite öğrencileri ziyaret esnasında yanlarında getirdikleri çeşitli ikramları kendilerine sundular. Birlikte kaliteli vakit geçirilen samimi ortamda şiirler okundu, gitar eşliğinde şarkılar söylendi. Huzurevi sakinlerinden Hatice Kurtoğlu Hanım, rahmetli annesi için okuduğu şiirle herkesi duygulandırdı.

Bir nebze de olsa, yalnızlıklarını unutturdukları için gençlere çok teşekkür eden huzurevi sakinleri, bu ziyaretlerin devamını gençlerden rica ettiler. Gençler fotoğraflar çekildikten sonra, büyüklerinin ellerini öperek duygu dolu ziyarete son verdiler.

a.i.c.u-bilincli-gencler-toplulugu-huzur-evi-ziyareti.jpga.i.c.u-bilincli-gencler-toplulugu-huzur-evi-ziyareti-001.jpga.i.c.u-bilincli-gencler-toplulugu-huzur-evi-ziyareti-002.jpga.i.c.u-bilincli-gencler-toplulugu-huzur-evi-ziyareti-003.jpg

 

Hatice Kurtoğlu’nun şiiri:

ANNEM!!!

Büyüttün besledin,

Kol kanat gerdin.

Ömründen değerli zamanlar verdin.

Her zaman bendim, en büyük derdin.

Üstümde emeğin büyüktür ANNEM.

Uykumu dert ettin,

Ben uyanınca.

Başımda bekledin.

Hastalanınca göz yaşı akıttın canım ANNEM.

Üstümde emeğin büyüktür anne.

Cennet ayağına Hak’tan verilmiş,

Anneye isyankar evlat verilmiş,

Üstümde emeğin büyüktür anne.

Son Güncelleme: 27.11.2015 19:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.