30 Mart 2016 Çarşamba 17:43
A.İ.Ç.Ü Engelli Çocuklara Tekerlekli Sandalye Yardımı Yaptı

A.İ.Ç.Ü. Nezahat Çeçen Konferans salonunda düzenlenen "tekerlekli sandalye dağıtım" törenine A.İ.Ç.Ü. Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Abdulselami Sarıgül, uzman doktor Ruken Kocalar, dernek üyeleri ile birlikte öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kocalar, törende yaptığı konuşmada, engelli çocukların ailelerinin bilinçlendirilmesi ve engelli çocuklarının günlük hayatta yaşadıkları sıkıntılarının toplum tarafından giderilmesi gerektiğini söyledi.

Engelli çocukların gelişim ve tedavi sürecinde ailelerine büyük görevler düştüğünü belirten Kocalar, "Engelli çocukların tedavi sürecinde ailelere çok büyük iş düşüyor.

Çocuklarda en büyük gelişim ve ilerleme oyun çağındadır. Çocukları oyuna en kısa sürede adapte edebilirsek yetişkin hayatlarında da rahat etmelerini sağlamış oluruz. Engelli çocuklar kendi yaş altındaki çocuklarla daha rahat oyun oynayabiliyor ve gelişimleri hızlanıyor." dedi.

AİÇÜ ve Engelliler Derneği tarafından tüm masrafları karşılanan tekerlekli sandalyeler, programın ardından engelli çocukların velilerine teslim edildi.

a.i.c.u-engelli-cocuklara-tekerlekli-sandalye-yardimi-yapti.jpga.i.c.u-engelli-cocuklara-tekerlekli-sandalye-yardimi-yapti-001.jpga.i.c.u-engelli-cocuklara-tekerlekli-sandalye-yardimi-yapti-002.jpga.i.c.u-engelli-cocuklara-tekerlekli-sandalye-yardimi-yapti-003.jpga.i.c.u-engelli-cocuklara-tekerlekli-sandalye-yardimi-yapti-004.jpga.i.c.u-engelli-cocuklara-tekerlekli-sandalye-yardimi-yapti-005.jpg

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 30.03.2016 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.