21 Aralık 2015 Pazartesi 16:04
A.İ.Ç.Ü Öğrenciler Tarafından Hazırlanan Proje Seçimi Gerçekleşti

Konukevinde gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel ÜNAL, IC Vakfı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Meral DİNÇER ve proje sahibi kulüp temsilcisi öğrenciler katıldı. Kısa zamanda her alanda büyüyen üniversitenin öğrenciler için tüm imkânlarını seferber ettiğini belirten Prof. Dr. ÜNAL, öğrenci etkinliklerinin koordinesinde önemli bir yapı olan kulüpleri önemsediklerini ve her zaman yanlarında olduklarını söyledi. 
Toplantıda projelerini sunan öğrenci kulüplerinden “En uzak köye en yakın destek” projesiyle Uluslararası İlişkiler kulübü birinci, “Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinin Ağrı İline katkıları” projesiyle Ağrı Genç Eğitim ve Kültür kulübü ikinci, “Geleceğin teması çocuklar” projesiyle Genç Tema Müzik Kulübü üçüncü ve “Gençlik öncülüğünde gönüllülük/minikleri ziyaret” projesiyle Öncü Gençlik Kulübü dördüncü seçilerek, IC Vakfı ile çalışma imkanı buldu. IC Vakfı, proje sahibi kulüpleri çeşitli ödüllerle desteklerken projelerin hayata geçirilmesi için maddi destekte bulundu.
Çağdaş bir eğitim yuvası olan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin iyi bir eğitimin yanı sıra sosyal etkinlikler yolu ile de öğrencilerin gelişimine katkı sağladığını ifade eden IC Vakfı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Meral DİNÇER: “Öğrencilerin oluşturdukları sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle boş zamanlarını değerlendirmeleri, yeni ilgi alanları, birlikte dinlenme ve eğlenme alışkanlığı kazanmaları, güzel sanatlarla ilgili faaliyetleri izlemeleri, kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılmaları için çeşitli kulüpler bulunmaktadır. Öğrencilerin bu faaliyetlerden yararlanmaları için IC Vakfı olarak elimizden gelen katkıyı sunmaya çalışıyoruz. Bugün de başarılı proje sahibi kulüplerle bir araya gelerek projelerin yürütülmesi hakkında fikir alışverişi yaptık, görüş ve önerilerini dinleme imkânı bulduk” diye konuştu.  

a.i.c.u-ogrenciler-tarafindan-hazirlanan-proje-secimi-gerceklesti-.jpga.i.c.u-ogrenciler-tarafindan-hazirlanan-proje-secimi-gerceklesti--001.jpga.i.c.u-ogrenciler-tarafindan-hazirlanan-proje-secimi-gerceklesti--002.jpga.i.c.u-ogrenciler-tarafindan-hazirlanan-proje-secimi-gerceklesti--003.jpg

Son Güncelleme: 21.12.2015 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.