22 Mart 2016 Salı 16:03
A.İ.Ç.Ü Öğrencileri Kick Boks Şampiyonasından Başarıyla Döndü

Türkiye Üniversiteler Federasyonu’nca Muğla’nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirilen Üniversitelerarası Kick Boks Şampiyonasına 68 üniversiteden 720 sporcu katıldı.

Üç gün süren turnuvaya Hüseyin OFLAZ yönetiminde hazırlanan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencilerindenSerhat AKÇAY ile Muhammet BALCI başarılı bir turnuva çıkardı.

54 kiloda birbirinden zorlu sporcularla mücadele eden Serhat AKÇAY Erkekler FuulContact’ta rakiplerini sırayla yenerek birinci oldu. Aynı turnuvada LowKickContact’ta 54 kiloda mücadele eden Muhammed BALCI ise 3’üncülüğü elde etti. 

a.i.c.u-ogrencileri-kick-boks-sampiyonasindan-basariyla-dondu.jpga.i.c.u-ogrencileri-kick-boks-sampiyonasindan-basariyla-dondu-002.jpg

 

Son Güncelleme: 22.03.2016 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.