02 Temmuz 2015 Perşembe 15:42
A.İ.Ç.Ü Rektörlüğünden Stk   Temsilcilerine İftar Yemeği

Konukevinde gerçekleştirilen iftar programına Rektör Prof. Dr. İrfan ASLAN, üniversite Genel Sekreteri Ali BALKİS ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Yemekte konuşan Prof. Dr. ASLAN, Ağrı’nın adeta lokomotifi olan üniversitenin kentin önemsediği her konuyu öncelikli olarak ele aldıklarını söyledi. Kuruluş sürecini doğru yöneterek her yıl büyüyen bir eğitim yuvası oluşturduklarını kaydeden Prof. Dr. ASLAN, “Akademik, idari personel ve öğrenci sayısındaki sayısal artışla beraber üniversitemizin kent ekonomisine olan katkısı her geçen gün artmaktadır. Bunun yanı sıra Sürekli Eğitim Merkezi aracılığı ile farklı konularda yürüttüğümüz eğitim çalışmaları sonucu şehirle bütünleşen bir üniversite oluşturduk. Çalışmalarımızı bundan sonra da devam ettireceğiz. Bu noktada herkesin duasına ve desteğine ihtiyacımız var. Kapımız sizlere her zaman açık, bundan sonra da hep açık olacaktır. Çünkü bu üniversite siz kıymetli Ağrılılarındır. Bu duygularla hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Allah hayırlara vesile etsin, ülkemizin birliği, bütünlüğü ve geleceği için iyi şeyler ihsan etsin. Kardeşliğimizin baki olmasını sağlasın. Çeşitli belaları da bu ülkemizden, toplumumuzdan ve bu ilden uzak etsin. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

a.i.c.u-rektorlugunden-stk---temsilcilerine-iftar-yemegi.jpga.i.c.u-rektorlugunden-stk---temsilcilerine-iftar-yemegi-001.jpga.i.c.u-rektorlugunden-stk---temsilcilerine-iftar-yemegi-002.jpg

 

Son Güncelleme: 02.07.2015 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.