03 Nisan 2015 Cuma 18:17
A.İ.Ç.Ü Rektörü prof. Dr. Aslan Ayşegül Sorguç'u Ağırladı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ayşegül SORGUÇ ile işadamı Rahmi YONTAR’ı makamında ağırlayan Prof. Dr. ASLAN, üniversitenin akademik, öğrenci ve fiziki gelişimi hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. ASLAN, kentin bilim, sanayi ve teknoloji konusundaki kalkınmasına katkı sunmaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti. Kısa bir geçmişi olan üniversitenin kente heyecan kazandırdığını belirten Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ayşegül SORGUÇ, Ağrı’nın gelişimi için üniversite ile birlikte ortak hareket etmeyi hedeflediklerini söyledi. SORGUÇ ile birlikte Prof. Dr. ASLAN’ı ziyaret eden işadamı Rahmi YONTAR, Bilim, Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü ile birlikte yağlı buğdayın işlenmesi konusunda yürütecekleri çalışma konusunda Prof. Dr. ASLAN’dan destek istedi. Prof. Dr. ASLAN, yatırım yapan tüm işadamlarına yardımcı olmaya hazır olduklarını, deneme üretimi sonuçlarını merakla beklediklerini söyledi.

 

a.i.c.u-rektoru-prof.-dr.-aslan-aysegul-sorguc’u-agirladi.jpga.i.c.u-rektoru-prof.-dr.-aslan-aysegul-sorguc’u-agirladi-001.jpga.i.c.u-rektoru-prof.-dr.-aslan-aysegul-sorguc’u-agirladi-002.jpga.i.c.u-rektoru-prof.-dr.-aslan-aysegul-sorguc’u-agirladi-003.jpg

 

 

Son Güncelleme: 03.04.2015 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.