29 Şubat 2016 Pazartesi 21:59
A.İ.Ç.Ü  Salon Futbol Takımı Ünilig'de

Ağrı İbrahim Çeçen ÜniversitesiSalon Futbol Takımı 2015-2016 öğretim yılında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu bünyesinde düzenlenen ve 65 üniversitenin katılımıyla gerçekleşen Üniversitelerarası Deplasmanlı Lig (ÜNİLİG) şampiyonasında yapılan grup maçlarını kazanarak ÜNİLİG finallerine katılmaya hak kazandı.

Ayrıca takımımız, Türkiye Üniversite Sporları Üniversitelerarası Salon Futbolu Türkiye Şampiyonasında 83 takımın yer aldığı turnuvada ilk 8'de yer alarak SÜPERLİG'de oynama şansı yakaladı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi RektörüProf. Dr. İrfan ASLAN, bu vesile ile Çok Amaçlı Spor Salonunda sporcularla bir araya geldi.

Rektör Prof. Dr. ASLAN, “Sporcularımızın fiziksel ve psikolojik olarak kendilerini daha güçlü hissedebilmeleri için, IC Vakfı,sporcularımıza Mart veya Nisan ayı içerisinde Antalya'da 8-10 günlük bir kamp sözü verdi. Bizler de umuyoruz ki takımımız, hocalarının da desteği ile bundan sonra çok daha büyük başarılara imza atacaktır” diye konuştu.

Üniversite Salon Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Doç. Dr. Hamdi Alper GÜNGÖRMÜŞ ve Yrd. Doç. Dr. Yaşar ÇORUH’un da katıldığı organizasyonda, İbrahim Çeçen (IC) Vakfı tarafından, sporcularımıza çeşitli spor malzemeleri hediye edildi. 

a.i.c.u--salon-futbol-takimi-unilig’de.jpga.i.c.u--salon-futbol-takimi-unilig’de-001.jpga.i.c.u--salon-futbol-takimi-unilig’de-002.jpga.i.c.u--salon-futbol-takimi-unilig’de-003.jpga.i.c.u--salon-futbol-takimi-unilig’de-004.jpg

Son Güncelleme: 29.02.2016 22:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.