09 Temmuz 2015 Perşembe 12:32
AİÇÜ, STK Temsilcilerine İftar Yemeği Verdi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi.

Aslan, konuk evinde gerçekleştirilen iftar programında yaptığı konuşmada, AİÇÜ kurulduğu günden bu yana kentin adeta lokomotifi olduğunu söyledi.

7 yıllık bir geçmişi bulunmasına karşın üniversitenin her geçen gün büyüdüğünü belirten Aslan, üniversitenin bir yandan da kentin sosyo-kültürel değişim ve gelişiminin sağlanmasına olumlu katkı sağladığını ifade etti.

Fiziki yapılanma sona doğru ilerlediğini anlatan Aslan, şöyle konuştu:

"Akademik, idari personel ve öğrenci sayısı da her geçen gün artıyor. Kurulduğu zaman bin 500 olan öğrenci sayısı bugün 15 binlere ulaşmış durumda. Yeni kayıt yaptıracak öğrencilerle bu sayı da daha da artacak. Öğrenci sayısındaki artışla şehir ekonomisine olan katkı da artmaktadır. Bu gelişmeler yaşanırken Ağrı'da zamanla önemli bir dönüşüm yaşandı. Bu değişimi her yerde görebiliriz. Üniversiteler bulundukları yerde değişime imza atmış ise eğitim kurumu olarak başarılı olmuş demektir. Şehrin çehresini her geçen gün değiştiren başarının devam etmesinde Ağrılı hemşehrilerimizin katkıları bizim için çok önemlidir. Bundan dolayı bugüne kadar gösterdiğiniz desteği bundan sonra da görmek istiyoruz." 

AİÇÜ, STK Temsilcilerine İftar Yemeği Verdi

AİÇÜ, STK Temsilcilerine İftar Yemeği Verdi

AİÇÜ, STK Temsilcilerine İftar Yemeği Verdi

Son Güncelleme: 09.07.2015 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.