25 Aralık 2015 Cuma 20:15
A.İ.Ç.Ü Vakfı Öğrencilere Giysi Yardım Bulundu


  Ağrı’da gönüllü vatandaşlar tarafından bir sosyal paylaşım sitesinden ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik başlatılan yardım kampanyasına, İbrahim Çeçen Vakfı 500 adet bot, mont, atkı ve bere desteğinde bulundu. İbrahim Çeçen Vakfı tarafından yapılan yardımlar Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda gerçekleştirilen tören ile ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı. Törene İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, İbrahim Çeçen Vakfı Müdürü Dr. Meral Dinçer, sayfası yöneticileri Cafer Canşi ve Edip Çağlayan ile öğrenciler katıldı. Öğrencilere yapılan yardımların kendilerini çok sevindirdiğini ve bu gibi çalışmaların destekçisi olacağını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Dursun, yardımlarından dolayı İbrahim Çeçen Vakfı Müdürü Dr. Meral Dinçer’e, sayfa yöneticileri Cafer Canşi’ye ve Edip Çağlayan’a teşekkür etti. 
  İbrahim Çeçen Vakfı Müdürü Dr. Meral Dinçer ise, kendisi Ağrılı olan İbrahim Çeçen’in Ağrı’da okuyan maddi durumu kötü öğrencileri her zaman destekleyeceklerini ve yardım kampanyasına her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi.

a.i.c.u-vakfi-ogrencilere-giysi-yardim-bulundu--.jpga.i.c.u-vakfi-ogrencilere-giysi-yardim-bulundu---001.jpga.i.c.u-vakfi-ogrencilere-giysi-yardim-bulundu---002.jpga.i.c.u-vakfi-ogrencilere-giysi-yardim-bulundu---003.jpga.i.c.u-vakfi-ogrencilere-giysi-yardim-bulundu---004.jpga.i.c.u-vakfi-ogrencilere-giysi-yardim-bulundu---005.jpga.i.c.u-vakfi-ogrencilere-giysi-yardim-bulundu---006.jpg

Son Güncelleme: 25.12.2015 20:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.