30 Haziran 2015 Salı 17:50
AİÇÜ'nün Ağrı Protokolüne İftar Yemeği

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü (AİÇÜ) Prof. Dr. İrfan Aslan, kent protokolü ile iftarda bir araya geldi.

AİÇÜ tarafından konuk evinde verilen iftar yemeğine, Ağrı Valisi Musa Işın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yaşar, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza Sönmez, Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak ve protokol üyeleri katıldı.

Aslan, programda yaptığı konuşmada, devlete ait boş bir arazide temelleri atılan AİÇÜ önemli bir gelişme gösterdiğini ve fiziki yapılanmanın tamamlama aşamasına geldiğini söyledi.

Yapımı devam eden Kültür Merkezi, İslami İlimler Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu binalarının kampüse farklı bir hava katacağını kaydeden Aslan, "Bunlar devam ederken her geçen gün artan akademisyen, idari personel ve öğrenci sayısı, yürütülen akademik çalışmalar ile Doğu'daki üniversiteler arasında önemli bir seviyeye ulaştık. Kısa zamanda 20 yıla eşdeğer çalışmayla bölgede yıldızı parlayan Ağrı'ya önemli bir eğitim yuvası kazandırdık. Bu başarı bundan sonra da artarak devam edecek" diye konuştu.

 

aicunun-agri-protokolune-iftar-yemegi.jpgaicunun-agri-protokolune-iftar-yemegi-001.jpgaicunun-agri-protokolune-iftar-yemegi-002.jpg

Son Güncelleme: 30.06.2015 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.