27 Haziran 2016 Pazartesi 00:03
Aiçü'nün Basın Mensuplarına İftar Yemeği verildi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü (AİÇÜ) Prof. Dr. İrfan Aslan, basın kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi.

Aslan, konukevinde verilen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, AİÇÜ'nin kurulduğu günden bugüne kıyaslandığında üniversitesinin kente kazandırdığı değişimin ve vizyonun net bir şekilde görülebileceğini söyledi.

Üniversitelerin bulundukları kentin sosyo-kültürel değişimini sağlamasının başarılı olduğunun göstergesi olduğunu ifade eden Aslan, "Yedi yıllık bir geçmişi bulunmasına karşın üniversitemiz her geçen gün büyümesini sürdürmektedir. Artık tamamlanma aşamasına gelen fiziki yapılanmanın yanı sıra, akademik, idari personel ve öğrenci sayısı da artarak devam etmektedir." dedi.

Aslan, şöyle konuştu:

"Ağrı'da da zaman içerisinde önemli bir dönüşüm yaşandı. Üniversitemiz ile Ağrı'da şehir kültürü daha da canlanmaya başladı. Eğer bir üniversite bulunduğu yerde değişime imza atabilmişse o eğitim kurumu, başarılı olmuş demektir. Bu başarının artarak devam etmesi noktasında tüm Ağrılıların ve siz değerli gazetecilerin görüşleri bizim için önemlidir. Şahıslar geçici, kurumlar bakidir. Üniversitemizin bölge üniversiteleri arasında edindiği başarının devamı için sizlerin değerli katkılarını bekliyorum."

Son Güncelleme: 27.06.2016 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.