03 Ekim 2016 Pazartesi 09:13
Ak Parti Ağrı Gençlik Kolları Başkanı Alim AKTAŞ İstifa Etti

Ak Parti Ağrı Gençlik Kolları Yönetimi İstifa Etti...

AK Parti Ağrı Gençlik Kolları Başkanı Alim Aktaş ve yönetim kurulu istifa etti.

Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "İl Danışma Meclisi" toplantısında konuşan Aktaş, 3 yıldır bu görevi layıkıyla yürütmeye çalıştıklarını söyledi.

Kentteki siyasi büyükleri ile çok güzel günler geçirdiklerini belirten Aktaş, "Genel Merkezdeki ve dışarıdaki bürokrasi büyüklerimiz ve yıllardır desteğini bizden esirgemeyen tüm büyüklerimizden istişare ederek, görevden kendi irademizle tüm ekip olarak istifa ediyoruz." dedi.

İstifanın yanlış anlaşılmaması ve başka yerlere çekilmemesi gerektiğini ifade eden Aktaş, şöyle konuştu:

"Aksi halde hesaba ben otururum. Bugün ana kademeli başkanlığımızla, bizlerle ilgili deniz derya şeyler çıkardılar. İl başkanımız ekibi ile beraber buradalar. Biz herkesten razıydık, Allah da herkesten razı olsun. Umarız sizler de bizlerden razı oldunuz. Biz, siyasete burada nokta koymuyoruz. Farklı görevlerde görevlendirilmek üzere virgül koyuyoruz. En fazla bir ay sonra yeni makamımız da ve yeni yerlerimizde siz kıymetli büyüklerimizi başta il başkanım olmak üzere misafir edeceğiz."

Akdaş, gençliğin gelecek demek olduğunu dile getirerek, "Gelecek ne kadar parlak ve iyiyse o kadar kaliteli gelecek demektir. Bizlere bu zamana kadar desteklerini esirgemeyen tüm büyüklerime teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.

PKK ve FETÖ ile mücadelelerinin devam edeceğini vurgulayan Aktaş, şunları kaydetti:

"Hiç kimse biz kenara çıktık diye sevinmesin. FETÖ olsun PKK olsun ne derece kişiliksiz ve karaktersiz yapılar olduğunu biliyorsunuz. Hepsi ile mücadele bizim boynumuzun borcudur. Eğer ki bugün bu partide görev yapıyorsak, bugün bu hizmette hareket ediyorsak bizim bu devlete bu partiye bu millete ve dışarıdaki halka minnetimiz vardır. Biz de bu değerlere minnetli olduğumuz sürece çeşitli yerlerde görev alacağız. Tüm tehditlere, kumpaslara ve tüm tezgahlara bütün bedenimiz ve varımızla dur diyeceğiz."

 

ak-parti-agri-genclik-kollari-baskani-alim-aktas-istifa-etti.jpgak-parti-agri-genclik-kollari-baskani-alim-aktas-istifa-etti-001.jpgak-parti-agri-genclik-kollari-baskani-alim-aktas-istifa-etti-002.jpgak-parti-agri-genclik-kollari-baskani-alim-aktas-istifa-etti-003.jpgak-parti-agri-genclik-kollari-baskani-alim-aktas-istifa-etti-004.jpgak-parti-agri-genclik-kollari-baskani-alim-aktas-istifa-etti-005.jpg


 

Son Güncelleme: 03.10.2016 09:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.