25 Ağustos 2015 Salı 20:43
AK Parti Ağrı İl Başkanı Çetin, gazetecilerle bir araya geldi

Çetin, son zamanlarda meydana gelen olaylardan dolayı barış ve huzuru sağlama uğruna canlarını feda eden bütün şehitlere Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dilediğini belirtti.

Yapılan bu saldırıların bir an önce durması gerektiğini ifade eden Çetin, "Dünyada ve bölgede büyük bir devlet olduğumuzu unutmamak gerekir. İç kargaşa ve kaos ortamını yaratmak için ellerinden gelen her türlü şer odaklarını harekete geçirmeye çalışıyorlar. Bunlara alet olmamak lazım. Unutmayalım ki bunlara alet olan herkes zarar görüyor" dedi.

Devlet büyüklerinin çağrılarına kulak verilmesi gerektiğini söyleyen Çetin, nefret ve kin aşılamaya çalışanların milletin geçim derdinden anlamadığını belirtti.

Çetin, şöyle konuştu:

"Bir yandan evi olmayan vatandaşına ev veren, fakir vatandaşına gıda veren, bakıma muhtaç vatandaşına aylık maaş veren AK Parti hükümetimiz, diğer yandan vatandaşın elindekini almaya çalışanlar var. Şimdi vatandaşımıza sormak lazım, 'siz kimden yana olmalısınız?' bunu size havale ediyorum. Seçim sürecini yeniden yaşayacağız. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Vatandaşlarımızın çok iyi düşünmesi lazım."

Bazı medya organları tarafından gerek partilerine gerekse şahsına yönelik karalama yazılarına kimsenin itibar etmemesini gerektiğini vurgulayan Çetin, şöyle devam etti:

"Bu medya kuruluşlarının doğru haber ilkelerine bağlı kalmalarını diliyorum. Etik kuralları çerçevesinde her basın kuruluşunun yazdığı yazının mesuliyetini taşıdıklarını biliyorum. Ancak bile bile karalamaların devam etmesi halinde bizlere de hukuka başvurma hakkını doğuruyor. Hukukun üstünlüğüne inananlar olarak gerekli girişimlerimizi yapıyoruz. İl başkanı olarak taşıdığımız sorumluluğumuzun bilincinde hizmetimize devam edeceğiz. Basın mensuplarının milleti doğru bilgilendirmesi sorumluluğu olduğunu düşünüyorum."

 

ak-parti-agri-il-baskani-cetin,-gazetecilerle-bir-araya-geldi.jpgak-parti-agri-il-baskani-cetin,-gazetecilerle-bir-araya-geldi-001.jpg

Son Güncelleme: 25.08.2015 20:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.