01 Mayıs 2015 Cuma 19:36
AK Parti Ağrı İl Teşkilatı Eleşkirt'te büro açtı

AK Parti Ağrı İl Teşkilatı Eleşkirt'te büro açtı.

İlçe merkezindeki seçim irtibat bürosunun açılışına Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, AK Parti Ağrı İl Başkanı Abdurahman Çetin, AK Parti Ağrı milletvekili adayları Abdullah Atalay, Yılmaz Ensaroğlu, Halil Özyolcu ve Ali Konyar, AK Parti Eleşkirt İlçe Başkanı Aytekin Arslan ve partililer katıldı.

Atalay, yaptığı konuşmada, Eleşkirt'e bağlı Aydıntepe köyü doğumlu olduğunu, bu nedenle bu yöreyi iyi tanıdığını söyledi.

İlçede harabeye dönen kayak tesislerini yeniden faaliyete geçireceklerini vurgulayan Atalay, "Aydıntepe sulama barajı, Aşağı Kopuz göleti ve ilçedeki sorunlara ellimizden geldiğince yardımcı olacağız" diye konuştu.

 

 

-ak-parti-agri-il-teskilati-eleskirtte-buro-acti.jpg-ak-parti-agri-il-teskilati-eleskirtte-buro-acti-001.jpg-ak-parti-agri-il-teskilati-eleskirtte-buro-acti-002.jpg-ak-parti-agri-il-teskilati-eleskirtte-buro-acti-003.jpg

Son Güncelleme: 01.05.2015 19:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.