15 Şubat 2016 Pazartesi 13:18
Ak Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe; HDP Başka Anlayışlara Hizmet Ediyor

 AK Parti Ağrı Milletvekili Gökçe Patnos'ta

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, partililerle Patnos ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Gökçe, AK Parti Patnos İlçe Başkanı Tekin Dinç, Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak ve partililerle Patnos Gazeteciler Cemiyeti, Kızılay Patnos Şubesi, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Ziraat Odası'nı ziyaret etti.

Patnos Gazeteciler Cemiyeti'nde konuşan Gökçe, İslam coğrafyasının zor bir dönemden geçtiğini ve egemen güçlerin, emellerine ulaşmak için bölgesel güç ve yerel unsurlarla beraber Ortadoğu’yu ateşe verdiğini ifade etti.

Bu yangının, Türkiye’ye taşınmak istendiğini dile getiren Gökçe, bunu boşa çıkarmak için özelde Müslümanların, genelde ise tüm insanların bir araya gelip ortak hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Gökçe, HDP'nin de siyasi parti adı altında başka anlayışlara hizmet ettiğini ileri süren Gökçe, "Ya hendeklere mahkum olmuş bir bölgede yaşayacağız ya da huzurlu bir ortamı oluşturup, yeni ufuklara yelken açacağız. HDP’yi izaha gerek yok. Seçim öncesi, ‘Meclis’e girsin, terör bitsin’ diye HDP’ye oy verenler, hayal kırıklığına uğradılar. Gördüler ki HDP bir siyasi parti gibi görünse dahi çalışmalarını başka yerlerden aldıkları talimatlarla yürütüyorlar. İnanıyorum ki, halkımız bir daha bu tür tuzaklara düşmeyecek çünkü bu sıkıntılı süreçte birlik olmalıyız" dedi.

 

ak-parti-agri-milletvekili-cesim-gokce;-hdp-baska-anlayislara-hizmet-ediyor.jpgak-parti-agri-milletvekili-cesim-gokce;-hdp-baska-anlayislara-hizmet-ediyor-001.jpgak-parti-agri-milletvekili-cesim-gokce;-hdp-baska-anlayislara-hizmet-ediyor-002.jpgak-parti-agri-milletvekili-cesim-gokce;-hdp-baska-anlayislara-hizmet-ediyor-003.jpg

Son Güncelleme: 15.02.2016 21:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.