29 Ekim 2015 Perşembe 17:45
Ak parti Ağrı milletvekilleri 100. yıl mahallesinde

Ak Parti 100.Yıl Mahallesini Dolaştı.

AK Parti Ağrı Milletvekili adayları Cesim Gökçe, Zeynel Abidin Çakır, Ak Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca ve teşkilat mensupları Ağrı'nın en büyük mahallesi olan 100. Yıl Mahallesinde kapı kapı gezerek, vatandaşlarla sohbet ettiler. 


Sabah saatlerinde 100. Yıl Mahallesinde gelen milletvekili adayları ve teşkilat mensupları, yağmur yağışına aldırış etmeyerek halkı selamladılar. Yolda gördükleri vatandaşlarla sohbet eden milletvekili adayları, kapı önlerinde bekleyen bayanların sorunlarını dinlediler.

 

Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği Ak Parti adayları, saatlerce mahalleden çıkamadılar. Sağanak yağış ve soğuk havaya rağmen sokakları teker teker gezen adaylara çocuklarda yakın ilgi gösterdiler. Gençlik Kolları tarafından bayrak verilen çocuklara milletvekili adayı Cesim Gökçe tarafından oyuncak dağıtıldı. 100. Yıl Mahallesinin her zaman partileri için çok önemli olduğuna vurgu yapan milletvekili adayı Cesim Gökçe, mahalle halkına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı ayrıca teşekkür etti.

 

Soğuk havaya rağmen mahalle halkının kendileri ile kucaklaştığına dikkat çeken Gökçe "Güzel bir seçim süreci geçirdik. Özellikle bizlere küs olan vatandaşlarımızı yeniden partimize kazandırıyoruz. Allah'ın izniyle emanet tüm Oylarımızı geri almayı hedefliyoruz. Seçime sayılı günler kaldı ve bizler geceli gündüzlü çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

ak-parti-agri-milletvekilleri-100.-yil-mahallesinde.jpgak-parti-agri-milletvekilleri-100.-yil-mahallesinde-001.jpgak-parti-agri-milletvekilleri-100.-yil-mahallesinde-002.jpgak-parti-agri-milletvekilleri-100.-yil-mahallesinde-003.jpgak-parti-agri-milletvekilleri-100.-yil-mahallesinde-004.jpgak-parti-agri-milletvekilleri-100.-yil-mahallesinde-005.jpgak-parti-agri-milletvekilleri-100.-yil-mahallesinde-006.jpgak-parti-agri-milletvekilleri-100.-yil-mahallesinde-007.jpg

 

Son Güncelleme: 31.10.2015 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.