02 Temmuz 2016 Cumartesi 17:02
AK Parti Antalya heyeti Ağrı'yı ziyaret etti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti İl Teşkilatı'ndan 189 kişilik bir heyet Ağrı Valisi Musa Işın'ı makamında ziyaret etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nın kardeş kent ilan ettiği Ağrı'ya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer ve beraberindeki 189 kişilik heyet uçak ile geldikleri Ahmed-i Hani Havalimanı'nda Ağrı Valisi Musa Işın ve AK Parti İl Teşkilatı tarafından karşılandı. 

Heyet buradan Valilik makamına geçti. Bir açıklama yapan Ağrı Valisi Musa Işın, "Ağrı ile yakın temasınız bizleri memnun etmektedir. Bundan öncede bir yardım tırı göndermiştiniz. Çeşitli sosyal faaliyetlerde bulunan bu heyetiniz bizi son derece mutlu etti. Büyükşehir belediyesi ve il teşkilatı olarak yaptığınız ziyaret bizim üzerimizde ciddi bir iz bırakmıştır. Şahsım ve kurumum adına size müteşekkilim. Bu ilgi ve alakanızın özellikle devam etmesini istirham ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade etti. Menderes Türel sözlerini şöyle sürdürdü: "Ağrı benim için farklı duygulara sahip olduğum bir şehrimiz. Daha önce Ağrı'ya önemli hizmetler yapabilmek adına önemli gayretlerimiz oldu. Bunların artık yavaş yavaş meyve vermeye yakın olduğunu görmeye başlıyoruz. Belediye başkanı seçildikten sonra bu kardeş ile hizmetlerin yapılması noktasında çeşitli teşebbüslerimiz oldu. Ağrı ile Antalya arasında güzel bir dostluk oluşturacak realite ortaya koymaya çalıştık. 

Bundan sonrada bunu sürdüreceğiz. İktidar ve yerel yönetimler olarak önemli yatırımlar yapıyoruz. Bizim için önemli olan yol, üst yapı, alt yapı, köprüler yapmak. Ama bunlar önemli olmakla birlikte daha önemlisi gönül köprülerini güçlendirmek. Bugün Doğu ile batı arasında bir gönül köprüsünü daha da kuvvetli oturtmaktır. Teşkilatımızı ziyaret ettikten sonra hem Patnos Belediyesi ve hem de Dedeli Belediyesi ile ortak projelerimiz olacak. Bize göstermiş olduğunuz ev sahipliği ve yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz." 

Valilik binası önünde toplu fotoğraf çeken heyet daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'na geçmek üzere Ağrı Valiliği'nden ayrıldı.

 

 

ak-parti-antalya-heyeti-agriyi-ziyaret-etti.jpgak-parti-antalya-heyeti-agriyi-ziyaret-etti-001.jpgak-parti-antalya-heyeti-agriyi-ziyaret-etti-002.jpg

Son Güncelleme: 02.07.2016 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.