08 Nisan 2016 Cuma 19:13
Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş: 'Genç Kürsü' Toplantısında Gençlere Hitap Etti

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, "Eğer bizler burada bir iyilik, güzellik hareketine destek olmuyorsak, kötülüğe de engel olmuyorsak, bu da bizim temiz bir gençlik olarak büyümediğimizin sorgulanmasıdır. Ümmet-i Muhammed'in gençlerinin tertemiz büyümesine vesile olacak çalışmaları yapmamız lazım." dedi.

Çeşitli programlara katılmak için geldiği Ağrı'da, AK Parti Gençlik Kollarını ziyaret eden Ecertaş, burada yaptığı konuşmada, Ağrılı gençlerde gördüğü heyecanın İstanbul'da, Ankara'da zor yakalanan bir heyecan olduğunu söyledi.

Güvenlik güçlerinin Doğu ve Güneydoğu'da çok ciddi operasyonlara katıldığını anımsatan Ecertaş, "Şehit haberleri alıyoruz. Tüm şehitlerimizin başta aileleri olmak üzere Allah'tan sabır niyaz ediyoruz. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Gazilerimize de acil şifalar temenni ediyoruz. Bizlerde onların bu mücadele içerisinde korumaya çalıştığı bu toprakları bizlerde en güzel şekilde yaşatmaya çalışırız. Allah'ın izniyle de yapacağız. Yılmayacağız, durmayacağız ve çalışacağız. Eğer ki insanların kalplerini, gönüllerini kazandıysak sonuçta kazanan bizizdir." şeklinde konuştu.

Ecertaş, daha sonra AK Parti Ağrı Gençlik Kolları tarafından Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İslami Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Genç Kürsü" toplantısında öğrencilerle bir araya geldi.

"Milletin eğitim hakkını elinden alacak bir okulu veya şehri taramayı, çukurlar kazmayı öngören bir yapıyı baz alıpta gidiyorsak tertemiz bir genç miyiz diye sorgulamamız lazım." diyen Ecertaş, şunları kaydetti:

"Bu bizim Müslüman kimliğimize yakışıyor mu?, Yakışmıyor mu? Doğubayazıt ilçesi buraya çok yakın. Ben sürekli haberlerde 'Doğubayazıt ilçesinde sınırda geçirilmeye çalışılan şu kadar eroin ele geçirildi' diye okuyorum. Bu kötü maddenin satılması ve kullanılmasında aracılık yapan kişi nasıl bir kötülüğe alet olduğunun farkındadır inşallah. Eğer bizler burada bir iyilik, güzellik hareketine destek olmuyorsak, kötülüğe de engel olmuyorsak, bu da bizim temiz bir gençlik olarak büyümediğimizin sorgulanmasıdır. Ümmet-i Muhammed'in gençlerinin tertemiz büyümesine vesile olacak çalışmaları yapmamız lazım."

 

ak-parti-genclik-kollari-genel-baskani-ecertas-genc-kursu-toplantisinda-genclere-hitap-etti.jpgak-parti-genclik-kollari-genel-baskani-ecertas-genc-kursu-toplantisinda-genclere-hitap-etti-001.jpgak-parti-genclik-kollari-genel-baskani-ecertas-genc-kursu-toplantisinda-genclere-hitap-etti-002.jpgak-parti-genclik-kollari-genel-baskani-ecertas-genc-kursu-toplantisinda-genclere-hitap-etti-003.jpgak-parti-genclik-kollari-genel-baskani-ecertas-genc-kursu-toplantisinda-genclere-hitap-etti-004.jpg

Son Güncelleme: 09.04.2016 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.