26 Ekim 2015 Pazartesi 21:26
Ak Parti Gençlik Kolları ile Genç Birlik Halka Aşure Dağıttı

Ağrı Cumhuriyet caddesinde bulunan seçim ofisi önünde aşure etkinliği düzenledi. Yaklaşık bin kişe aşure dağıtılan etkinliğe, Ak Parti Ağrı Gençlik Kolları Yönetimi ve Genç Birlik Ağrı Yönetimi ve üyeleri katıldı. Aşure dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ak Parti Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Alim Aktaş etkinlikte yaptığı konuşmada, Muharrem ayının dayanışma, paylaşma ve muhabbet ayı olduğunu söyledi. Aşurenin birçok çeşidin bir araya gelmesiyle oluşan, çok lezzetli bir tatlı olduğunu vurgulayan Aktaş, “Bu, bizlere farklılıklarımızla beraber bir arada yaşama kültürünün lezzetini hatırlatıyor. Dolayısıyla bizde AK Parti olarak, halkımızla bu mübarek ayda buluşarak onlara aşure ikram etmek istedik. Bu aylar mübarek ve bereketli aylardır. Bu nedenle gelenek ve göreneklerimiz doğrultusunda aşure etkinliği düzenledik" dedi.

ak-parti-genclik-kollari-ile-genc-birlik-halka-asure-dagitti.jpgak-parti-genclik-kollari-ile-genc-birlik-halka-asure-dagitti-001.jpgak-parti-genclik-kollari-ile-genc-birlik-halka-asure-dagitti-003.jpgAk Parti Ağrı İl Gençlik Kolları yönetimi ve Genç Birlik Ağrı Şube Yönetimi ve üyeleri, vatandaşlara aşure dağıttı.

Ak Parti Ağrı İl Gençlik Kolları yönetimi ve Genç Birlik Ağrı Şube Yönetimi, Muharrem ayının başlangıcı dolayısıyla 

Genç Birlik Ağrı Şube Başkanı Deniz Altındağ’da; “Muharrem ayı dolayısıyla sevginin hoşgörünün tatlı muhabbet anlamına gelen aşure etkinliğine düzenleyen, kadın kolları başkanımıza ilçe başkanımıza ve gençlik kolları teşkilatımıza teşekkür ediyor. Hepsinize afiyet olsun” diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.10.2015 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.