15 Aralık 2015 Salı 09:54
Ak Parti İl Başkanlığı'ndan Yoksul Öğrencilere Giysi Yardımında Bulundu

AK Parti Ağrı İl Başkanlığı tarafından, okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık ayakkabı ve mont yardımı yaptı. 

Kuva-i Milliye ve İstiklal İlkokulu'ndaki ihtiyaç sahibi öğrencilerle bir araya gelen AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, öğrencilerle tek tek ilgilenerek giysi ve mont dağıtımı gerçekleştirdi.

Atmaca, Kuva-i Milliye İlkokulundaki dağıtımda yaptığı açıklamada, AK Parti teşkilatı olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik olarak yardım faaliyetlerine hızla devam ettiklerini söyledi.

Kış ayından dolayı hayırseverlerin desteği ile yardımları ulaştırdıklarını ifade eden Atmaca, "Sosyal yardım faaliyetlerini daha geniş tabana yansıtmak istiyoruz. Bizim memleketimizin iklim şartları ortada. Biz bu projeyi, ildeki ve il dışında bulunan  iş adamlarımıza ilettiğimiz zaman hepsi memnuniyetle karşıladı. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde faaliyet gösteren şirketlere müracaat ettik ve onlar da olumlu karşıladılar" diye konuştu.

Atmaca, yapılan giysi yardımının ardından Suriyeli ailelere kömür yardımında bulunacaklarını da sözlerine ekledi.

ak-parti-il-baskanligindan-yoksul-ogrencilere-giysi-yardiminda-bulundu-.jpgak-parti-il-baskanligindan-yoksul-ogrencilere-giysi-yardiminda-bulundu--001.jpgak-parti-il-baskanligindan-yoksul-ogrencilere-giysi-yardiminda-bulundu--002.jpgak-parti-il-baskanligindan-yoksul-ogrencilere-giysi-yardiminda-bulundu--003.jpg

 

Son Güncelleme: 15.12.2015 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.