21 Nisan 2015 Salı 21:38
Ak Parti Millet Vekili Adaylarından Esnaf Ziyareti

AK Parti Ağrı milletvekili adayları Abdullah Atalay, Yılmaz Ensaroğlu, Ak parti il başkanı Abdurrahman Çetin ve partililer esnafı ziyaret etti.
Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen adaylar, AK Parti için vatandaşlardan destek istedi.
Ak parti birinci sıra adayı Atalay; Seçime kadar çalışmalara yoğun şekilde devam edeceklerini belirterek, şunları kaydetti:
"Ağrı’da vekili olursak, yaşanan sorunların aşılması konusunda gerek Ankara'da gerekse Ağrı’da var gücümüzle çalışacağımın sözünü veriyorum. Millete hizmet etmek için yola çıktık. Bu görev bize nasip olursa Ağrı'ya güzel hizmetler yapma arzusu içerisindeyim." dedi

 

 

ak-parti-millet-vekili-adaylarindan-esnaf-ziyareti.jpgak-parti-millet-vekili-adaylarindan-esnaf-ziyareti-001.jpgak-parti-millet-vekili-adaylarindan-esnaf-ziyareti-002.jpgak-parti-millet-vekili-adaylarindan-esnaf-ziyareti-003.jpg

 

Son Güncelleme: 21.04.2015 21:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.