15 Mayıs 2015 Cuma 20:02
Ak Parti Milletvekili Adayı Atalay, Eleşkirt İlçesini ziyaret etti

Eleşkirt Cumhuriyet Caddesinde Esnafı tek tek dolaşan Milletvekili Adayı Abdullah Atalay'a Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Ak Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan ve partililer eşlik etti. İlçe esnafının ve halkının hem cuma hemde Mübarek Miraç kandilini kutlayan Atalay  Seçim Bürosunda kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Atalay konuşmasında önceki gün Ağrı ilini Ziyaret eden Enerji ve tabi kaynaklar Bakanı Taner Yıldızdan Ağrı İli için Hem doğal gaz hemde elektrik sorununa Trafo merkezleri kurularak çözüm bulunacağını söyledi. Atalay, Eleşkirt ilçesinin elektriğini ise artık Ağrı merkezden değil ilçeye kurulacak olan trafo merkezinden geleceğini ve elektrik kablolarının yer altına alınacağını vurguladı.

Abdullah Atalay Eleşkirt ilçesinde 2 dönem belediye başkanlığı yapan ve Ak Partinin kurulduğu zaman Türkiyede ilk katılım sağlayan Eski Belediye Başkanı  Sait Yami'yi iş yerlerinde ziyaret etti. Kısa bir süre sohbet eden ikili hatıra fotoğrafı çektirdi.

Atalay, daha sonra beraberindekiler ile Eleşkirt Belediyesini ziyaret etti.

 

ak-parti-milletvekili-adayi-atalay,-eleskirt-ilcesini-ziyaret-etti.jpgak-parti-milletvekili-adayi-atalay,-eleskirt-ilcesini-ziyaret-etti-001.jpgak-parti-milletvekili-adayi-atalay,-eleskirt-ilcesini-ziyaret-etti-002.jpgak-parti-milletvekili-adayi-atalay,-eleskirt-ilcesini-ziyaret-etti-003.jpg

Son Güncelleme: 15.05.2015 20:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.