31 Ağustos 2015 Pazartesi 17:58
AK PARTİDE İLK İSTİFA MUSTAFA YİĞİT'TEN

Mustafa Yiğit Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmak için istifa dilekçesini sundu. 
Eski İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Yiğit, 1 Kasım 2015'te yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için AK Parti'den Ağrı Milletvekili aday adaylığı başvurusu nu ilerleyen günlerde yapacak. 
Ağrı'nın, Ağrı'yı  bilen adaylara ihtiyacı olduğunu söyleyen Yiğit, ben dava adamıyım. Zor bir süreçte istifa ederek bunu göstermek istiyorum. Herkesin aday olmak konusunda çekindiği bir ortamda Ağrı'dan aday adaylığımı açıklıyorum. "dedi
Mustafa Yiğit Kimdir
1975 Ağrı doğumlu olan Mustafa Yiğit İlkokulu Ağrı Ramiz Erdem İlkokulu, ortaokul ve liseyi ise Ağrı Merkez İmam Hatip lisesinde bitirdi. 1997 - 2002 yılları arsında diyanet işleri başkanlığı bünyesinde imam hatip olarak görev yaptı. 2002 yılında Ağrı Eğitim Fakültesini bitiren Yiğit MEB bünyesine öğretmen olarak atandı. 2008 - 2011 yılları arasında Ağrı İl Müdürlüğü bünyesinde şube müdürü olarak görev yaptı. Daha sonra Ulubatlı Hasan ilk ve ortaokulunda okul müdürü olarak görev yapmaktayken 25. dönem milletvekili adaylığı için istifa etti. Mustafa Yiğit evli ve 3 çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 31.08.2015 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.