19 Mayıs 2016 Perşembe 13:48
Ak Parti'nin Olağanüstü Kongresi. AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca:

AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca, partisinin 22 Mayıs Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda "2. Olağanüstü Büyük Kongresi"ni yapacağını bildirdi.

Atmaca, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti'nin kutlu yürüyüşüne devam edeceğini belirtti.

AK Parti Genel Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığının kıymetli makamlar olduğunu belirten Atmaca, şunları söyledi :

"Bu önemi makamların kıymetini ve değerini AK Parti Kadroları çok iyi bilir. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Başkanlığı görevini yürüttüğü bu süreç içerisinde AK Parti'nin daha ileriye gitmesi, AK Parti'nin ilkelerinin daha çok pekişmesi ve çeşitli politikalarımızın güncellenmesi için son derece önemli ve kıymetli çalışmalara imza atmıştır. Yeni kongrede seçilecek yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımızda aynı çalışmaları gayretle ve basiretle sürdürecektir."

Atmaca, kongrenin bütün AK Parti camiasına ve Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Son Güncelleme: 06.09.2016 20:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.