24 Temmuz 2014 Perşembe 23:31
Akyad İsrail ve Işid hakkında Kınama Metni Yayımladı

Asıl kahredici olan da Müslüman ülkelerin bu katliamların karşısındaki tavrıdır. Zira Venezuela, Küba ve Şili gibi sosyalist rejimlerin gösterdiği tavrı bile gösteremediler. Sadece slogan ve kınıma mesajları ile yetinmektedir.

 

Akyad olarak başta Rojava ve Filistin olmak üzere bütün Ortadoğu halklarının maruz kaldığı zulme mazlumiyete büyük bir vicdan azabı ve üzüntü ile şahit oluyoruz. Ve bu katliamları zulümleri reva gören IŞİD ve İsrail başta olmak üzere buna sebep olan bütün diğer örgüt ve devletleri lanetliyoruz.

 

Çünkü inancımız bize şunu öğretti bir şeye sebep olan yapan gibidir. Yani sadece bombalayan katleden ve öldürenler değil o silahları canilerin ve zalimlerin ellerine tutuşturan anlayışları kınıyor ve bir an önce insafa gelmelerini umuyoruz.

Son Güncelleme: 13.11.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.