24 Ocak 2016 Pazar 00:53
Alpaslan Adsay 'Kendim Ettim Kendim Buldum' Türküsüyle Bir Üst Tura Geçti

TV8'de O ses Türkiye yarışmasına Ağrı’dan katılan Alpaslan Adsay seslendirdiği "Kendim Ettim Kendim Buldum" türküsüyle bir üst tura geçti.

O Ses Türkiye'nin 23 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde Alpaslan Adsay , Batuhan Moran , Negd Pul düellosu ile devam etti.

'Kendim Ettim Kendim Buldum şarkısından sonra Hakan ve Gökhan tercihlerini Ağrı’dan yarışmaya katılan Alpaslan Adsay’dan yana kullandılar.

O Ses Türkiye Alpaslan Adsay, Batuhan Moran,Negd Pul Düello sahnesinde yarıştılar. Gökhan ve Hakan yarışmaya Ağrı'lı Alpaslan Adsay ile devam dedi. O Ses Türkiye Düello sahnesinde yarışan Alpaslan Adsay,Batuhan Moran,Negd Pul değişik versiyonları ile yorumladıkları parça çok beğenildi.

Gökhan ve Hakan yarışmaya Ağrı'lı Alpaslan Adsay ile devam dedi.

 

alpaslan-adsay-kendim-ettim-kendim-buldum-turkusuyle-bir-ust-tura-gecti.jpg

 

Alpaslan Adsay "Kendim Ettim Kendim Buldum" Türküsü

 

Son Güncelleme: 24.01.2016 01:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.