03 Temmuz 2016 Pazar 11:39
Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel ve Heyetinden AGC'ye Ziyaret


Ağrı Gazeteciler Cemiyeti (AGC)'yi ziyaret eden Antalya Büyük Şehir Belediye Başkan'ı Menderes Türel kardeş şehrimiz Ağrı'yı ziyaret etmek bizi çok sevindirdi diyerek burada yaptıkları yatırımlardan bahsetti.

Türel, Antalya'dan Ağrı'ya bir dostluk köprüsü kurduklarını, bu dostluk köprüsünün temellerinin güçlendirilmesi, kardeşlik, birlik ve beraberliğin daha da güçlü bir şekilde hissedilmesi için burada olduklarını belirtti. Heyet Ağrı Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinin ardından Ak Parti'nin batı ve doğu illeri arasında diyalog ve işbirliği sağlanması amacıyla başlattığı "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında düzenlenen iftar programına katıldı.

 Antalya Büyük Şehir Belediye Başkan'ı Menderes Türel , Türkiye Gazeteciler Konfederasyon Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akdeniz Gazeteciler Federasyon Başkan'ı Ve Antalya Gazeteciler Başkan'ı Mevlüt yeni Kepez Belediye Başkan'ı Hakan Tütüncü,Serik Belediye Başkan'ı Porf .Dr .Ramazan Çalık Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe Önceki Milletvekili Ekrem Çelebi Beraberinde Patnos Belediye Başkan'ı Cem Avşin ; Kardeş Şehir Ağrı Antalya Gönül Köprüsü Kapsamında Geldikleri Ağrı'da Doğubayazıt Patnos Ziyaretlerinden Sonra İftar Öncesi Ağrı Gazeteciler Cemiyetini Başkanı Alaettin ASLAN ve Cemiyet üyelerine nezaket ziyaretinde bulundurlar. 

 

Ziyaret, Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaettin Aslan’ın, Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e İshak Paşa Tablosu takdimi ve hatıra fotografıyla son buldu. 

 

antalya-belediye-baskani-menderes-turel-ve-heyetinden-agcye-ziyaret-001.jpgantalya-belediye-baskani-menderes-turel-ve-heyetinden-agcye-ziyaret-004.jpgantalya-belediye-baskani-menderes-turel-ve-heyetinden-agcye-ziyaret-005.jpgantalya-belediye-baskani-menderes-turel-ve-heyetinden-agcye-ziyaret-007.jpgantalya-belediye-baskani-menderes-turel-ve-heyetinden-agcye-ziyaret-008.jpgantalya-belediye-baskani-menderes-turel-ve-heyetinden-agcye-ziyaret-009.jpgantalya-belediye-baskani-menderes-turel-ve-heyetinden-agcye-ziyaret-011.jpg

antalya-belediye-baskani-menderes-turel-ve-heyetinden-agcye-ziyaret-002.jpg

antalya-belediye-baskani-menderes-turel-ve-heyetinden-agcye-ziyaret-003.jpg

Son Güncelleme: 03.07.2016 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.