26 Ağustos 2014 Salı 10:15
Aras Epsaş Spor'dan 3 Yeni Transfer

Adana Toros Spor’dan Mustafa Nazım Güven, Yeni Diyarbakır Spor’dan Sadık Bıçak ve Vedat Aydın yeni sezonda Aras Epsaş Spor Kulübü için forma giyecek.

 

Aras Edaş Ağrı İl Koordinatörlüğünde yapılan imza törenine yöneticiler ve futbolcular katıldı. Bu sezon şampiyon olmayı hedeflediklerini belirten takım antrenörü Ahmet Atılmış, “Yeni sezona iddialı girmek için çalışmamız gerektiğinin söylemiştik. Aras Epsaş Sporu uzun yıllar sonra başarılı bir takım haline getirmeye çalışacağız, yeni transferlerimiz takımımıza hayırlı olsun ” dedi.

 

Aras Epsaş Kulübü Başkanı Yılmaz Karaoğlan ise,  “ Amatör ligde en iyi şekilde mücadele etmek için bugün 3 yeni transfer gerçekleştirdik. Transfer çalışmalarımız devam edecektir. Yeni gelen sporcularımızın takımımıza sağlayacakları katkı ile bu sene ligde ses getireceğiz” dedi. 




Son Güncelleme: 26.08.2014 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.