11 Ekim 2016 Salı 15:04
Asfalt Çalışmaları Ağrı'da Hızla Devam Ediyor

Ağrı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce kent merkezinde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları sürüyor.


 

.Ağrı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2016 yılı çalışma programı kapsamında kent merkezi ve mahallerde sürdürdüğü yol asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  Fen İşleri Müdürlüğü asfaltlama çalışmaları kapsamında sürdürdüğü çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, kentte başlatılan asfalt çalışmasının birinci aşaması ile kaldırım çalışmasının tamamladığı Göngür ve Vali Konağı caddelerinde asfaltın son aşaması olan aşındırma tabakası atılıyor.  

 

‘ İş sezonu içinde çalışmamızı tamamlamaya çalışacağız’

 

Asfalt çalışması ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğün yaptığı açıklamada, “ Bozuk olan tüm caddelerimizde eksikleri tamamlayarak asfalt çalışmasının birinci aşamasını tamamladık. Alt yapı, kaldırım ve asfaltın birinci aşamasının tamamlandığı yerlerde asfaltın aşındırma tabakası da caddelerde yapılarak asfalt çalışması tamamlanacak. İş sezonu içinde bu çalışmamızı tamamlamaya çalışacağız” dendi.

 

asfalt-calismalari-agrida-hizla-devam-ediyor.jpgasfalt-calismalari-agrida-hizla-devam-ediyor-001.jpgasfalt-calismalari-agrida-hizla-devam-ediyor-002.jpgasfalt-calismalari-agrida-hizla-devam-ediyor-003.jpg

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2016 15:07
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.