21 Nisan 2015 Salı 18:17
Aşı Haftası

AĞRI  - Ağrı Halk Sağlığı Müdürlüğünce, toplum nezdinde aşılama konusunda farkındalığın artırılması amacıyla yürüyüş düzenlendi.

Halk Sağlığı Müdürlüğü önünden başlayan ve Cumhuriyet Caddesine kadar deva eden yürüyüşün ardından Bulaşıcı Hastalıklar Şube Müdürü Fehmi Kaya açıklama yaptı.

Kaya, Avrupa'da 2005 yılında itibaren kutlanan Aşı Haftası'nın Türkiye'de de kutlandığını söyledi.

Türkiye'de etkinliğin 10 yıldır kutlandığını anımsatan Kaya, şöyle devam etti:

"Hedefimiz bu haftada aşısı eksik olan çocukların bütün aşılarını tamamlamak. Yetişkinlere yönelik aşılarında olduğunu hatırlatmak amacıyla, yürüyüş gerçekleştirdik. Kardeş okulumuz Atatürk Anaokulu bize destek vermek için etkinliğimize katıldı. Herkesi bu konuya destek sunmasını ve duyarlı olmasını istiyoruz. Bu yıl ki sloganımız 'her şeyin başı sağlık, sağlığı başı da aşı' olarak belirlendi. Doğan her çocuk aşı ile doğuyor dolayısı ile aşı olmadan sağlık olmaz."

 

 

asi-haftasi.jpgasi-haftasi-001.jpg

Son Güncelleme: 21.04.2015 18:22
Anahtar Kelimeler:
HaftasıAşı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.