15 Şubat 2016 Pazartesi 17:12
ASKF'den Hüsamettin Aydın'a Veda Yemeği

Ağrı Kültür ve Kongre Merkezinde verilen yemekte konuşan Ağrı ASKF Bakanı Erkan Kösedağ; " Hüsamettin Aydın ismi Ağrı'da spor ile konuşulacak bir isim.

Buz Hokeyi ve Binicilik branşlarında faal olarak faaliyet gösteren Aydın, Ağrı'ya biniciliği kazandıran bir spor adamı.

Kendisi Ağrı'ya geldiği günden bu güne kadar en az bizler kadar Ağrı sporu için çaba ve emek harcadı. Böyle spor adamalarının gidişleri, gittikleri ilde spor adına bir kayıp olsa da, gittikleri yerlerde katkı sunarlar.

Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum. "dedi

Ağrı'dan gideceği için çok üzgün olduğunu söyleyen Hüsamettin Aydın ise " Ağrı benim ikinci memleketim.  Burada daha fazla kalıp hizmet etmek isterdim.

 Ankara'da da olsam Ağrı benim için hayatımın en güzel anlarını geçirdiğim yer olacak. Tüm sevenlerimin Ankara'da bir  evi olduğunu belirtmek isterim. " dedi

Hüsamettin Aydın, Ağrı ASKF tarafından 2014 yılında Amatör Spor Haftasından yılın spor adamı, 2015 yılında ise Doğudan Batıya Futbol Kardeşliği projesi kapsamında en iyi sportif proje ödülüne layık görülmüştü.

askfden-husamettin-aydina-veda-yemegi.jpgaskfden-husamettin-aydina-veda-yemegi-001.jpgaskfden-husamettin-aydina-veda-yemegi-002.jpgaskfden-husamettin-aydina-veda-yemegi-003.jpg
 

Son Güncelleme: 15.02.2016 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.