10 Temmuz 2014 Perşembe 19:00
Avrupa Yetim-Der'den Ağrılı muhtaç ailelere gıda yardımı

AĞRI - Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de yardım faaliyetlerinde bulunan Internatıonal Help Organızatıon Pro Orphans Pro Waisen e.V (Avrupa Yetim-Der),  Ağrı’da  30 aileye ulaşarak yardım dağıttı. 

Almanya`da 2011 yılında kurulan Avrupa Yetim-Der, dünya genelinde ihtiyaç sahibi yetimler, öksüzler ve hayır sahipleri arasında köprü olmaya devam ediyor. Dernek, her yıl olduğu gibi bu yılda mübarek Ramazan ayında Ağrı’da yaşayan yetim, dul ve yardıma muhtaç onlarca aileye gıda yardımında bulunarak muhtaç aileleri sevindirdi. 

Avrupa Yetim -Der yetkililerinden yapılan açıklamada, dünya genelinde ihtiyaç sahibi yetim ve öksüzlere ulaşmayı hedef ettiklerini; hayır sahipleri ile yardıma muhtaçlar arasında hayır köprüsü olmaya devam edecekleri bildirildi. Kendilerine ulaşan yardımları, Afrika ve İslam coğrafyaları olmak üzere yetim ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak bu görevi ifa etmeye çalıştıkları belirtildi. Ayrıca Türkiye’nin farklı bölgelerinde de yardımlarının artarak devam edeceği de kaydedildi. 
















Son Güncelleme: 13.11.2016 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.