15 Aralık 2015 Salı 10:31
Aydın'lı Üniversite Öğrencilerin'den Ağrı Yoldüzü Köy Okuluna Yardım

Yardımı organize eden İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Ganime Aydın, Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi Murat Yetişir ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İshak Hasanoğlu tarafından malzemeler dağıtıldı. Öğrencilere ayakkabı ve mont gibi malzemelerin yani sıra kırtasiye, hikaye ve roman, yardımcı ders kitapları, oyuncak gibi malzemeler dağıtıldı. Köyde dağıtılan yardımlardan sonra Kültür ve Kongre Merkezi’ne geçildi. Burada Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde üniversite sınavlarına hazırlananlara yönelik açılan kurslara katılan öğrencilere üniversite sınavına hazırlık kitapları dağıtıldı. Daha sonra Yrd. Doç. Dr. Ganime Aydın tarafından kentte görev yapan fen ve teknoloji öğretmenlerine ‘Etkili Fen Etkinlikleri’ konulu seminer verildi. Aydın, seminerde ortaokul öğrencilerine fen ve teknoloji derslerini sevdirmek için günlük malzemelerden deney yapma ve etkinlik gerçekleştirme gibi konular anlatıldı. Seminer sonrası Yrd. Doç. Dr. Ganime Aydın, desteklerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun’a teşekkür etti.

aydinli-universite-ogrencilerinden-agri-yolduzu-koy-okuluna-yardim-.jpgaydinli-universite-ogrencilerinden-agri-yolduzu-koy-okuluna-yardim--001.jpgaydinli-universite-ogrencilerinden-agri-yolduzu-koy-okuluna-yardim--002.jpg

 

Son Güncelleme: 15.12.2015 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.